Schilderwerken

Schilderwerken laten uitvoeren?

Heeft u grote oppervlaktes die dienen geschilderd te worden en wenst u dit karwei over te laten aan een professional? Vertrouwt u het schilderen van binnenmuren en -deuren liever toe aan iemand die u advies kan geven over de kleurkeuze en materialen? Heeft u graag 100% zekerheid dat uw schilderwerken tot in alle kleine hoekjes perfect worden uitgevoerd? In dat geval vaart u er alleen maar wel bij beroep te doen op een ervaren en professioneel schilderbedrijf.

Uw schilderwerken laten uitvoeren door Madecor?

Kiezen voor Madecor is kiezen voor een stipte, nauwkeurige en perfecte uitvoering van uw woondroom. Wij luisteren eerst aandachtig naar uw wensen en ideeën en bespreken die binnen ons team om tot de meest geschikte oplossing te komen. Daarna komen we bij u terug met een gericht voorstel qua prijs en termijn. We zetten alles op alles voor een optimale klanttevredenheid, wat wil zeggen dat we de werken professioneel en ook proper uitvoeren. We verlaten de opgeruimde werf pas als u helemaal tevreden bent.

Hoe gaan wij tewerk?

Bij de realisatie van uw project staan we graag in nauw contact met u zodat we zeker zijn dat u tevreden bent. Zowel voor, tijdens en na de uitvoering van de werken luisteren wij graag naar uw ideeën en feedback.

01
Eerste contact
Eerste contact
02
Bespreking
Bespreking
03
Gratis vrijblijvende offerte
Gratis vrijblijvende offerte
04
Afronding van de werken
Afronding van de werken
05
Tevreden klant
Tevreden klant
Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag een offerte voor uw concreet schilder- of decoratieproject? Contacteer ons gerust, wij voorzien u zo snel mogelijk van alle nodige info!