Gevelrenovatie

Gevelrenovatie?

Een lelijke of onverzorgde gevel doet heel wat afbreuk aan de uitstraling van uw woning. Soms is de gevel nog in prima staat maar ziet hij er wat vuil of verouderd uit. In dat geval is gevelreiniging misschien wel een mooie oplossing. Na de reiniging kan de gevel ook een beschermlaag krijgen tegen vocht en vuil zodat hij er lang als nieuw blijft uitzien.

Veel mensen willen echter graag eens iets nieuws en kiezen er voor om de gevel te laten schilderen. Een nieuw kleurtje geeft uw woning meteen een heel andere look.

Hoe gaan wij tewerk?

Voor de renovatie van uw gevel bekijken we samen wat de beste oplossing is. We werken een voorstel uit zodat u steeds goed weet hoe lang de werken zullen duren en wat het gaat kosten. We ronden de werken af als u helemaal tevreden bent met het resultaat.

01
Eerste contact
Eerste contact
02
Bespreking
Bespreking
03
Gratis vrijblijvende offerte
Gratis vrijblijvende offerte
04
Afronding van de werken
Afronding van de werken
05
Tevreden klant
Tevreden klant

Uw gevel laten renoveren door Madecor?

Indien u kiest voor reiniging van uw gevel is het belangrijk te kijken naar het type van gevelbekleding en de mate van vervuiling. Wij komen steeds de situatie bekijken alvorens de werken aan te vatten. Zo bent u zeker van de correcte uitvoering en het gedroomde resultaat. We kunnen ook een impregneermiddel aanbrengen na het reinigen zodat vuil zich minder makkelijk aan de buitenmuur kan hechten. Zo blijft uw gevel er langer mooi en verzorgd uitzien.

Een gevel schilderen vraagt een goede voorbereiding en kwalitatieve verf die daarvoor geschikt is. Een gevel krijgt immers heel wat te verduren en moet daarom goed beschermd zijn. Bij Madecor bent u zeker van een correcte uitvoering met hoogwaardige materialen.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag een offerte voor uw concreet schilder- of decoratieproject? Contacteer ons gerust, wij voorzien u zo snel mogelijk van alle nodige info!