Decoratieve Technieken

Decoratieve technieken?

Naast de traditionele en welgekende klassieke schilderwerken kunt u ook opteren te kiezen voor dat tikkeltje meer. Met onze decoratieve technieken krijgen uw muren een unieke structuur of effect. Denk aan specifieke borsteltechnieken, speciale structuurverf, aparte stuctechnieken tot zelfs glittereffecten. Of wat dacht u van een verf die zorgt voor een magische lichtweerkaatsing?

Werkwijze

Een uniek effect creƫren op uw binnenmuren vraagt een degelijke voorbereiding. We staan met u in nauw contact van begin tot eind zodat u nooit voor verrassingen komt te staan op vlak van tijdsduur, prijs

01
Eerste contact
Eerste contact
02
Bespreking
Bespreking
03
Gratis vrijblijvende offerte
Gratis vrijblijvende offerte
04
Afronding van de werken
Afronding van de werken
05
Tevreden klant
Tevreden klant

Decoratieve technieken door Madecor?

Wilt u graag iets meer dan een gewone effen geschilderde muur? Dan kunnen wij met speciale technieken zorgen voor een korreleffect of een zacht fluweeleffect bijvoorbeeld. Met stuctechnieken kunnen we uw muur een extra metallic of matte afwerking geven, ideaal voor accentmuren. Uiteraard staan wij u graag bij met advies welke technieken het mooiste resultaat zullen geven in uw ruimte.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag een offerte voor uw concreet schilder- of decoratieproject? Contacteer ons gerust, wij voorzien u zo snel mogelijk van alle nodige info!