Gevelbepleistering

Uw gevel laten bepleisteren?

Een doeltreffende en betaalbare oplossing voor de afwerking van buitenmuren is gevelbepleistering. De voordelen van deze techniek zijn eindeloos: uw buitenmuren worden mooi egaal afgewerkt, uw muren worden meteen vochtwerend, pleister laat waterdamp door, er zijn veel verschillende korrelgroottes en kleuren dus u kunt uw muren volledig naar uw eigen wens laten afwerken.

Hoe gaan wij tewerk?

De mogelijkheden om uw gevel te bepleisteren zijn eindeloos. Wij controleren het oppervlak en bespreken samen met u welk type bepleistering het best geschikt is en welke korrelgrootte en welk kleur het mooiste resultaat zal geven.

01
Eerste contact
Eerste contact
02
Bespreking
Bespreking
03
Gratis vrijblijvende offerte
Gratis vrijblijvende offerte
04
Afronding van de werken
Afronding van de werken
05
Tevreden klant
Tevreden klant

Uw gevel laten bepleisteren door Madecor?

Voor een mooie egale gevel is bepleisteren de ideale oplossing. Op die manier is uw huis ook meteen beschermd tegen vocht. Als wij uw gevel bepleisteren hechten wij veel belang aan de voorbereiding. Er wordt een beschermende laag aangebracht en tenslotte werken we de gevel af met een laatste pleisterlaag. Uiteraard ruimen wij na afloop alles netjes op.

Contact

Heeft u een vraag of wenst u graag een offerte voor uw concreet schilder- of decoratieproject? Contacteer ons gerust, wij voorzien u zo snel mogelijk van alle nodige info!